Geef je first date een swingende start!

GOLFEN: DE PERFECTE IJSBREKER
De eerste date kan best spannend zijn, maar golf is dé ideale ijsbreker. Met een beetje speelse competitie en een relaxte sfeer leer je elkaar op een natuurlijke manier beter kennen. Tijdens het wandelen naar de volgende hole heb je alle tijd om te kletsen in een prachtige, rustige omgeving. Geen ongemakkelijke stiltes, alleen gezellige gesprekken die vanzelf op gang komen.

LOVE BIRDIES?
Na jullie golfavontuur is het clubhuis de perfecte plek om de date af te sluiten met een hapje en een drankje. En als de vonk echt overgeslagen is, waarom niet meteen die volgende date plannen?

ROMANTISCH ALTERNATIEF MET EEN TWIST
Op zoek naar een originele twist voor je date? Reserveer een eigen plekje op de driving range bij Chichi the golfvenue in Utrecht, Golflounge Amsterdam, Golfcentre Seve in Rotterdam of een van de andere leuke locaties in de buurt. Hier kun je samen je swings perfectioneren terwijl je geniet van heerlijke drankjes en bites. Daag elkaar uit: wie slaat de bal het verst, het snelst, of het meest nauwkeurig? Dit speelse element zorgt voor een extra dosis plezier en maakt jullie date echt onvergetelijk.

BOEK EEN SWINGENDE DATE
Benieuwd naar wat een golfdate voor jullie kan betekenen? Reserveer nu een gratis proefles en ontdek samen de basis van golf. Het is een ontspannen en gezellige manier om zowel elkaar als de sport beter te leren kennen. Wie weet slaat de vonk wel écht over op de green!

Publicatiedatum: 23-08-2024