Maar wat maakt deze app nu geschikt voor jou, de beginnende golfer of degenen die overwegen om te beginnen? Nou, om te beginnen kun je met de handige 'onboarding' feature stap voor stap worden begeleid in de wereld van golf. Zo word je geleid naar golfbanen en clubs bij jou in de buurt, zodat je gelijk aan de slag kunt.

En het beste is dat je geen lid hoeft te zijn van een golfclub om de app te gebruiken. Dus als je nog niet hebt besloten of golf iets voor jou is, kun je de app gewoon downloaden en ontdekken wat het te bieden heeft.

Maar dat is nog niet alles. Ook voor ervaren golfers biedt de app leuke functies. Voeg bijvoorbeeld foto's toe aan je gespeelde golfrondes, volg het laatste golfnieuws en markeer je favoriete golfvrienden zodat je altijd op de hoogte blijft.

En later dit jaar komen er nog meer handige functies aan, zoals het direct afrekenen van je starttijden en meer inzicht in je statistieken. Denk aan gemiddelde scores per type hole en inzicht in je handicapverloop.

Dus waar wacht je nog op? Download de GOLF.NL app nu en ontdek zelf hoe leuk en gemakkelijk golfen kan zijn, zelfs als je net begint!

Klik hier (Apple en Android)  om de app te downloaden en alle nieuwe functionaliteiten te ontdekken.