Meer info
Samen leren golfen

Golfstart legt de nadruk op samen leren golfen. De groepslessen werken namelijk niet alleen motiverend, ze zijn ook heel gezellig! Heb je vrienden, familieleden of collega’s die ook willen leren golfen? Meld je dan samen aan voor Golfstart!

Zoek & Boek

Wat kun je verwachten?

• Golflessen van een PGA golfprofessional
• Lessen in groepjes van 6-10 personen
• Je leert alle basistechnieken van golf
• Indien nodig krijg je voor de lessen een golfset te leen
• Gratis gebruik van golfmateriaal tijdens de lessen
• Gratis gebruik van de oefenfaciliteiten tussen de lessen door

Kijk naar onze veelgestelde vragen voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Inschrijven

Kies eerst óf voor de korte cursus waarmee je je baanpermissie haalt óf voor de langere cursus waarmee je niet alleen je baanpermissie kan halen, maar ook het golfregelexamen en uiteindelijk je handicap. Voer vervolgens je plaatsnaam of postcode in en filter de resultaten op onder andere afstand van je woonplaats, datum en dagdeel. Kies en boek ten slotte de cursus die het beste bij je past.

Je krijgt uiteraard een bevestigingsmail. In aanloop naar de eerste les en tussen de golflessen door ontvang je nog meer e-mails met interessante oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan. Zo weet je zeker dat je na Golfstart klaar bent om de golfbaan op te gaan!

*Een golfbaan kan kosten rekenen voor het registreren van jouw golfbaanpermissie of handicap 54 als dit een onderdeel is van een van hun lidmaatschappen. Vaak kan dit al voor een paar tientjes.