Speeddate golf

Hoe te beginnen met golf? Leren golfen begint met proberen! Om die reden hebben wij een kennismakingsles ontwikkeld, een soort ‘speeddate golf'. Via Golfstart kun je kosteloos deze proefles boeken. Gewoon bij jou in de buurt. Waar, wanneer en met wie je dit wil. Zo kun je met vrienden of alleen ontdekken wat deze sport te bieden heeft.

Waaruit bestaat een kennismakingsles

Maak in een kleine groep op een gezellige manier kennis met golf en de golfclub. Tijdens een 1 à 2 uur durende les brengt een ervaren PGA-golfprofessional je de basisprincipes van golfen bij. Altijd al willen weten hoe het voelt om te golfen? Ervaar het zelf. Probeer verschillende golfslagen uit van afslaan tot putten. Ontdek in enkele uren wat golfen met en voor je doet. Smaakt deze introductie naar meer? Ga door met een vervolgcursus naar baanpermissie of haal gelijk handicap 54. 

Hoe boek je een kennismakingsles?

Wil je de golfsport ook ontdekken? 

  1. Ga naar een gratis kennismakingsles.
  2. Selecteer een golfbaan bij jou in de buurt.
  3. Maak een sportprofiel aan en vul je gegevens in.
  4. Boek eenvoudig de proefles bij een locatie naar keuze.

 

Waarom een proefles?

Het aanbod van golflessen, golfcursussen en golfclinics is aanzienlijk. Dus wat is dan de beste keuze? Weet je nog niet zeker of je helemaal fan bent van de golfsport, probeer het dan uit met een gratis kennismakingsles. Je proeft echt de sport, zonder dat je ergens aan vastzit.

Waarom via Golfstart?

Golfstart garandeert de beste start in golf. Het is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) in samenwerking met de Nederlandse Verenging van Golfaccommodaties (NVG) en de Professional Golfers Association Holland (PGA Holland). De kennismakingslessen, golfbaanpermissiecursus en handicap 54-cursus worden altijd verzorgd door ervaren PGA-golfprofessionals waarbij kwaliteit bovenaan staat. Bij Golfstart weet je zeker dat je aan het juiste adres bent om de beste start in golf te krijgen.

Vragen en antwoorden kennismakingsles

  • Wat heb je nodig? Makkelijk zittende kleding  of sportkleding. Schoenen of sneakers met platte zolen. De golfclub verzorgt de benodigde materialen zoals een golfset en golfballen. Voordat je hebt besloten of golfen echt iets voor je is, hoef je dus nog niets aan te schaffen of mee te nemen.
  • Moet je al ervaring hebben bij deelname aan een kennismakingsles? Antwoord: Nee, de les is ontwikkeld voor beginners en vereist geen voorkennis of ervaring met golf.
  • Wat kost een kennismakingsles? Er is altijd een gratis proefles bij jou in de buurt.