Algemene info
Women’s Golf

Vrouwen, kom de golfsport samen ervaren! Golf is de perfecte sport om te bewegen, om het hoofd leeg te maken en om hele andere spieren te gebruiken dan bij een bootcamp of spinningles. En het leuke is; het is ook een hele sociale sport. Tijdens het golfen is er nog genoeg tijd om even bij te kletsen.

Samen leren golfen, vooruitgang boeken, lachen om blunders, maar vooral: elkaar motiveren en aanmoedigen om vaker te golfen en steeds beter te worden.

Aanbod Women only

Speciaal voor vrouwen zijn er twee lespakketten (een 'First date' en de Women's Golf Cursus), de lessen zijn vooral gericht op het plezier en de gezelligheid. 

 • Een First Date is een laagdrempelige kennismaking met golf, onder begeleiding van een golfprofessional gecombineerd met een lekkere (en gezellige) lunch of borrel. Durf jij een first date met deze mooie sport aan? Meld je dan aan, alleen of met een vriendin, en wie weet is het straks wel liefde op het eerste gezicht tussen jou en golf.
 • Tijdens een Women's Golf Cursus staat plezier en gezelligheid voorop. Tijdens het golfen is er namelijk meer dan genoeg tijd om elkaar te leren kennen en leuke nieuwe vriendschappen op te doen. Naast de gezelligheid is het doel vooral om te leren golfen. De cursus van 8 lessen wordt afgesloten met een golfbaanpermissie.

De First Date en Women’s Golf cursus zijn women only, dus alleen voor vrouwen. Allemaal beginners zoals jij, net zo nieuwsgierig naar de sport en net zo vastberaden het te leren.

''Ik had nooit gedacht dat dit iets voor mij zou zijn, maar ik ben blij dat ik heb meegedaan want het was echt leuk!''

Ben jij klaar om te golfen?

Golf; jouw nieuwe sport?!

Golf biedt een stimulerende mentale uitdaging in combinatie met een gezonde wandeling in een prachtige, groene omgeving. Door het lopen, swingen en putten ben je constant in beweging. Kortom een goede training voor lichaam en geest en een fijne sport met heel veel voordelen. 

Voordelen van (regelmatig) golfen:

 • Het helpt om fit te blijven.
 • Je ontwikkelt je spierkracht en het uithoudingsvermogen.
 • Je verbrandt calorieën.
 • Het vermindert stress.
 • Het is een manier om vrienden en nieuwe mensen te ontmoeten.
 • Je bent in de buitenlucht en in de natuur.
 • Golf is één van de weinige sporten die je je hele leven kunt spelen!

Ontspanning én inspanning. Dat is een potje golf. Buiten pak je niet alleen je hoofd aan, maar ook je lichaam. Hier beleef je buiten van binnen. Dus, waar wacht je nog op?

Belangrijk om te weten

 • Women's Golf is speciaal voor vrouwen.
 • Draag sneakers en kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen.
 • De golfles wordt verzorgd door een golfprofessional.
 • Het is altijd in groepsverband.
 • Ervaring is niet nodig!

Op zoek naar een sportief en gezellig uitje? Ga op first date met golf!

Women Only

Golfcursussen {{ctrl.count}}
Filter
{{ (ctrl.reviewRating && ctrl.reviewRating != 0 ? 1 : 0) + (ctrl.minRangeSlider.minValue > 0 ? 1 : 0) + (ctrl.minRangeSlider.maxValue < 110 ? 1 : 0) + ctrl.selectedPlaatsen.length + ctrl.selectedExtrakosten.length + (ctrl.startDatum ? 1 : 0) + (ctrl.eindDatum ? 1 : 0) + (ctrl.startDatum && ctrl.startTijd ? 1 : 0) + (ctrl.eindDatum && ctrl.eindTijd ? 1 : 0) + (ctrl.hasCurrentLocation() ? 1 : 0) + (ctrl.dagdeel ? 1 : 0) + ctrl.weekdagen.length + ctrl.sporten.length + (ctrl.sportaanbiederNaam.length ? 1 : 0) + ctrl.selectedSporttypenList.length + ctrl.selectedActiviteittypenList.length + ctrl.selectedLeeftijdList.length + ctrl.selectedSporten.length + ctrl.selectedCultuuractiviteiten.length + ctrl.selectedDoelgroepList.length + ctrl.selectedKenmerkenList.length + ctrl.selectedSpecifiekAanbodList.length + ctrl.selectedInspanningList.length + ctrl.selectedVoordeelList.length + ctrl.selectedTagList.length + ctrl.selectedAanbodList.length + ctrl.selectedLocatiesList.length}} filters Reset filters
Datum van {{ctrl.startDatum | date:'dd-MM-yyyy'}} om {{ctrl.startTijd}}
Resultaten worden opgehaald
Datum tot {{ctrl.eindDatum | date:'dd-MM-yyyy'}} {{ctrl.eindTijd}}
Min leeftijd {{ctrl.minRangeSlider.minValue}}
Max leeftijd {{ctrl.minRangeSlider.maxValue}}
{{selected}}
{{ctrl.dagdeel}}
{{ctrl.getWeekdagNaam(selected)}}
{{typeof(ctrl.currentCity) !== 'undefined' && ctrl.currentCity.Naam !== "" ? ctrl.currentCity.Naam : "Gedeelde locatie" }} - {{ctrl.radius == 300 ? '75+' : ctrl.radius}} km
{{ctrl.postcode}} - {{ctrl.radius == 300 ? '75+' : ctrl.radius}} km
{{ctrl.sportaanbiederNaam}}
{{ctrl.getLeeftijdNaam(selected)}}
{{selected}}
{{selected}}
{{selected.Naam}}
{{selected}}
{{selected}}
{{selected}}
{{ctrl.getDoelgroepNaam(selected)}}
{{selected}}
{{ctrl.getSpecifiekAanbodNaam(selected)}}
{{ctrl.getInspanningNaam(selected)}}
{{ctrl.getVoordeelNaam(selected)}}
{{ctrl.getTagNaam(selected)}}
{{ctrl.getAanbodNaam(selected)}}
Extra kosten: {{selected | lowercase}}
Resultaten worden opgehaald

Je zoekopdracht levert op dit moment geen resultaten op

Ontvang een update wanneer er resultaten zijn bij jouw zoekopdracht

Perongeluk ingeschreven? Oeps! Schrijf je hieronder dan weer uit.