Aafke leert golfen

Romeijn is journalist, schrijver en muzikant. Haar meest recente album ‘Godzilla’ kwam uit in 2021. Voor dit zeer persoonlijke album haalde ze inspiratie uit haar dichtbundel Leegstand, dat gaat over depressie en de leuke en minder leuke kanten van het leven met een depressie.

En nu is Aafke dus ook golfer. Nouja, ze golft sinds kort. En daar schrijft ze dan weer over. Over haar vooroordelen, over leren golfen, over golfdepressies, maar vooral ook over het sprongetje dat haar hart inmiddels maakt als ze ergens een golfbaan ziet.

Lees meer

Aafke Romeijn zingt, schrijft en praat over politiek, feminisme, haar kat Henk en pulp-tv. En nu ook over golf, een wereld waar ze tot voor kort nóg geen weet van had. Scroll en selecteer een van de vijftien columns die Aafke tot nu toe schreef over haar ervaringen op de golfbaan! 

Waarom zou je je moeten verdedigen voor de sport die je beoefent?

Column 5:

Column 9:

Column 10:

Column 11:

Column 12:

Als we haar nu op golfles zouden doen, waren we dan niet het ultieme yuppengezin?

Column 13:

Column 14:

Column 15:

Column 16:

Publicatiedatum: 22-04-2024